Cautare

1986 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (3.17 secunde)
Confruntarea dintre cele doua mari blocuri politice si militare, dominate fiecare dintre ele de supraputerile emblematice - SUA si URSS -, a lasat aproape instantaneu locul unui razboi asimetric, avand ca inamic, deopotriva real si imaginar, diverse entitati reale, disparate, configurate in retelele ubicue, active sau in latenta, precum si grupusculele desemnate ca atare, toate subsumate unui generic nebulos, pulsand cu intermitente, dar in continua expansiune si metamorfozandu se rapid de la o etapa la alta.
Un terorist sinucigas a detonat miercuri o camioneta cu exploziv la un punct de control in sudul Bagdadului; atentatul s-a soldat cu 17 morti si peste 60 de raniti, au informat surse din poliția irakiana, citate de Reuters.
- Oanumita putere, atribuita azi celor veniti cu farfuriile zburatoare, era pe vremuri proprietatea exclusiva a lumii zanelor, dar ocupantii OZN-urilor, la fel ca si ielele celor din vechime, nu sunt extraterestri. Ei sunt locuitorii unei alte realitati, o realitate paralela cu cea in care traim noi.
Asociatia Colectiv GTG 3010 a postat, duminica, pe Facebook, un mesaj din partea familiei lui Razvan, tanarul care s-ar fi sinucis, conform observator.tv, si a devenit a 65-a victima a incendiului din Colectiv.
Incidentul are loc la doar cateva zile dupa atacul terorist comis cu o duba din Barcelona, soldat cu 13 morti si peste 130 de raniti.
Inca nu se cunoaste cu certitudine numarul victimelor, insa martorii afirma ca exista mai multi morti in biserica, noteaza Agerpres.ro.
FARCAS) Robert (Bob) Scott Lazar (n.1959) a devenit cunoscut, in 1989, prin afirmatia ca ar fi fost angajat, cu timp partial, la asa numitul dispozitiv S-4, din Zona 51, unde a lucrat in total de 6 sau 7 ori, intre decembrie 1988 si aprilie 1989, la niste OZN-uri care se gaseau acolo, avand acces si la o documentatie secreta.
Muzeul Dunarii de Jos este o institutie publica de cultura, cu personalitate juridica, de importanta judeteana si regionala, aflata in serviciul societatii, care colectioneaza, conserva, cerceteaza, restaureaza, comunica si expune, in scopul cunoasterii, educarii si recrearii, marturii materiale si spirituale ale existentei si evolutiei comunitatilor umane, precum si ale mediului inconjurator.
Excesul de zel al autoritatilor locale a transformat ideea generoasa a unui mars de comemorare a victimelor Revolutiei de acum 17 ani intr-un semi-esec, precedat de o infruntare, ce-i drept doar verbala, a organizatorilor cu Politia, pe motivul lipsei unor banale hartii.
Cel putin 135 de persoane au fost ucise, iar alte 300 ranite sambata, in cel mai sangeros atentat sinucigas de anul acesta, comis cu un camion-capcana, in apropierea unei piete din centrul Bagdadului, potrivit unui nou bilant al serviciilor de securitate, citat de AFP.
"Intelegem implicatiile unor angajamente externe si pozitia asumata de Romania, dar stim ca am dovedit loialitate si corectitudine raportat la aceste angajamente in cei cinci ani de prezenta in Irak, in care Romania si-a platit cu morti si raniti aceste angajamente, in plus, multe dintre tarile care au participat la coalitie si-au retras deja trupele.
Democrat-liberalii mai insista ca nu ar fi prima tentativa de acest gen a celor de la PSD, care, A®n urma cu o saptamA¢na, l-ar fi batut, spargA¢du-i mandibula, pe liderul Ligii Studentilor a Universitatii Valahia din TA¢goviste.
Editorialul Corinei Dragotescu, intitulat "De ce l-au impuscat pe Ceausescu?", incepe cu formula "Ceausescu a fost om cinstit. ... Cei 60.000 de morti n-au fost niciodata identificati. ... Nici cu teroristii lui Ceausescu nu stam prea grozav", continua jurnalista.
Cea mai sangeroasa pagina a secolului XX a fost scrisa in urma cu 17 ani, in noaptea de 25/26 februarie 1992, cand trupele armate annene au patruns in orasul azer Hodjali, cu sprijinul tehnicii grele si a regimentului 366 de infanterie al fostei URSS.
Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a declarat vineri ca tara sa doreste sa reia relatiile cu vechiul sau dusman, Irakul, in mai multe sectoare, in special in cel militar, energetic si comercial.
Ministrul justitiei, Abdel Basit Sabdarat, a spus anterior ca tara sa nu va trata cu CPI, explicand ca a refuzat deja sa coopereze cu aceasta instanta, in trecut.
Alegerile au fost marcate de violente, soldate cu cinci morti si aproape 100 de raniti, in special in sud-estul tarii dominat de kurzi. Sondajele au creditat AKP cu 40%, pana la 48% din intentiile de vot, in pofida ratei somajului foarte mari si a economiei afectata de criza mondiala.
Despre Senol Zevri gura targului (in parte social-democrata) mai spune ca ar avea ceva "sobolani morti in biografie", dar, daca se va insista pe numirea in functie a pedelistului, acestia vor iesi la iveala.
patru morti prin impuscare, un decedat in urma unui infarct si o persoana injunghiata. Reprezentantii unor asociatii sustin insa, fara probe juridice valabile, ca numarul mortilor este mult mai mare, de aproximativ o suta.
Doi angajati uighuri fusesera ucisi in urma luptelor cu muncitori chinezi de etnie han. ... Televiziunea de stat chineza a prezentat imagini in care protestatarii aruncau cu pietre in directia politistilor si rasturnau o masina de politie.
google-analytics.com